BOGFØRING

Al bogføring af din virksomheds daglige bilag. Jeg benytter diverse regnskabs-programmer, som f.eks e-conomic, Dinero & Billy. Har du et ønske om et andet regnskabs-program så finder vi selvfølgelig ud af dette.

LØNADMINISTRATION

Slip for bøvlet med lønafregning og overlad det trygt til mig, jeg sørger for at få afregnet dine medarbejdere enten månedligt eller hver 14. dag til tiden hver gang.

MOMSREGNSKAB

Moms kan være meget indviklet, da der er rigtig mange regler, som ikke altid er lige nemme at overskue. Derfor står jeg klar med en hjælpende hånd med at opgøre momsen og indberette, lige meget hvor ofte du skal indberette.

DEBITOR/KREDITOR BOGHOLDERI

Få et bedre overblik over hvad dine kunder skylder dig. Lad mig stå for fakturering af dine kunder, samt rykker-procedure. 
Opgørelse af dine kreditorer, så du har et bedre overblik over dine skyldige poster.

BUDGET

Budgetter skal der altid laves, men de er ikke altid lige nemme at få til at gå op. Jeg hjælper gerne med opstilling og i samarbejde med dig, at få lavet et tilfredsstillende budget for din virksomhed.

ANLÆGSKARTOTEK

Opstilling af anlægskartotek samt korrekt afskrivning er din virksomheds aktiver.

ÅRSAFSLUTNING/KLARGØRING TIL REVISOR

Overlad årsafslutningen trygt til mig, så sørger jeg for at få afsluttet dit regnskab rigtigt og klargjort det til gennemgang ved revisoren.