YDELSER

Bogføringsassistenten.dk er altid klar med en hjælpende hånd. Hvis du ikke kan nikke genkendende til nogen af de nedenstående ydelser, så fortvivl ikke, men kontakt mig, og så tager vi en snak om, hvor jeg har mulighed for at hjælpe netop dig.

BOGFØRING
Al bogføring af din virksomheds daglige bilag. Jeg benytter diverse regnskabsprogrammer, som f.eks e-conomic, Dinero & Billy. Har du et ønske om et andet regnskabsprogram så finder vi selvfølgelig ud af dette.

DEBITOR/KREDITOR BOGHOLDERI
Få et bedre overblik over hvad dine kunder skylder dig. Lad mig stå for fakturering af dine kunder, samt rykkerprocedure. 
Opgørelse af dine kreditorer, så du har et bedre overblik over dine skyldige poster.

LØNADMINISTRATION
Slip for bøvlet med lønafregning og overlad det trygt til mig, jeg sørger for at få afregnet dine medarbejdere enten månedligt eller hver 14. dag til tiden hver gang.

MOMSREGNSKAB
Moms kan være meget indviklet, da der er rigtig mange regler, som ikke altid er lige nemme at overskue. Derfor står jeg klar med en hjælpende hånd med at opgøre momsen og indberette, lige meget hvor ofte du skal indberette.

BUDGET
Budgetter skal der altid laves, men de er ikke altid lige nemme at få til at gå op. Jeg hjælper gerne med opstilling og i samarbejde med dig, at få lavet et tilfredstillende budget for din virksomhed.

ÅRSOPGØRELSE/KLARGØRING TIL REVISOR
Overlad årsopgørelsen trygt til mig, så sørger jeg for at få afsluttet dit regnskab rigtigt og klargjort det til godkendelse ved revisoren. 

ANLÆGSKARTOTEK
Opstilling af anlægskartotek samt korrekt afskrivning er din virksomheds aktiver.

PERIODISERING
Jeg sørger for at periodisere dit regnskab, så omkostningerne matcher de måneder de tilhører.

OPSÆTNING AF REGNSKABSPROGRAM
Få hjælp til at få dit regnskab væk fra papiret, Excel arket eller andet og brug et af de mange online regnskabsprogrammer. Jeg har et bredt kendskab til diverse regnskabsprogrammer.

UDARBEJDELSE AF EXCEL ARK
Har du brug for hjælp til opbygning af et Excel ark, så kan jeg også hjælp med dette.