PRISER

Det kan til tider være svært at overskue priser på bogføringshjælp. Dels fordi at behovet kan svinge meget fra virksomhed til virksomhed. Til gengæld kan det være rart at have et beløb at forholde sig til, når man skal vælge bogholder. Hos Bogføringsassistenten.dk prøver jeg med nedenstående pakkeløsninger at ramme så bredt, som muligt. Jeg tilbyder selvfølgelig også bogføring på timebasis og/eller jeg kan give et uforpligtende tilbud på bogføring hos dig, hvis ikke nedenstående pakkeløsninger falder indenfor rammerne i din virksomhed.


Timeprisen hos Bogføringsassistenten.dk er 400 kr. eks. moms uanset, hvilken form for arbejde jeg udfører. 

 

PAKKELØSNINGER - SPAR 10% i hele 2020 ved køb inden d. 30/6 2020

Opgørelse pr. måned

Jeg modtager bilag fra dig, når måneden er omme og jeg leverer de aftalte ydelser til dig hver måned. 

* - Alle priser er eks. moms. Ved køb af pakkeløsning oprettes kunden i Dinero Starter. Ønskes andet regnskabsprogram afholder kunden selv omkostningerne.

 

Opgørelse pr. kvartal

Jeg modtager bilag fra dig, når måneden er omme og jeg leverer de aftalte ydelser til dig hver kvartal.

* - Alle priser er eks. moms. Ved køb af pakkeløsning oprettes kunden i Dinero Starter. Ønskes andet regnskabsprogram afholder kunden selv omkostningerne. 

 

LØNADMINISTRATION

Jeg tilbyder også at administrere lønnen i din virksomhed. Jeg bruger primært Danløn til brug for lønafregning, men hvis du har andre ønsker, så finder vi selvfølgelig ud af det.
Prisen pr. lønseddel er 110 kr. eks moms. Du afholder selv omkostningerne til lønsystem.